breaking news

Michel Bauwens, The promise of blockchain

February 9th, 2017 | by BTC News
Michel Bauwens, The promise of blockchain
Business
0

Some cool bitcoin blockchain images:

Michel Bauwens, The promise of blockchain
bitcoin blockchain
Image by Sebastiaan ter Burg
Met de opkomst van de cryptocurrency Bitcoin kwam ook de revolutionaire technologie in beeld; de blockchain. FIBER en de Brakke Grond presenteren een avond met de Vlaamse cyberfilosoof Michel Bauwens over de blockchain. Een gedecentraliseerde database die de basis vormt achter de controversiƫle Bitcoin.

Michelle Kasprzak, The promise of blockchain
bitcoin blockchain
Image by Sebastiaan ter Burg
Met de opkomst van de cryptocurrency Bitcoin kwam ook de revolutionaire technologie in beeld; de blockchain. FIBER en de Brakke Grond presenteren een avond met de Vlaamse cyberfilosoof Michel Bauwens over de blockchain. Een gedecentraliseerde database die de basis vormt achter de controversiƫle Bitcoin.

MoneyLab#2: Economies of Dissent. Session 1: Blockchain, Revolution or Business as Usual?
bitcoin blockchain
Image by networkcultures

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *