breaking news

Cool Bitcoin Future images

August 23rd, 2016 | by BTC News
Cool Bitcoin Future images
Business
0

Some cool bitcoin future images:

The future of Blockchain
bitcoin future
Image by Sebastiaan ter Burg
Met de opkomst van de cryptocurrency Bitcoin kwam ook de revolutionaire technologie in beeld; de blockchain. FIBER en de Brakke Grond presenteren een avond met de Vlaamse cyberfilosoof Michel Bauwens over de blockchain. Een gedecentraliseerde database die de basis vormt achter de controversieĢˆle Bitcoin.

The future of Blockchain
bitcoin future
Image by Sebastiaan ter Burg
Met de opkomst van de cryptocurrency Bitcoin kwam ook de revolutionaire technologie in beeld; de blockchain. FIBER en de Brakke Grond presenteren een avond met de Vlaamse cyberfilosoof Michel Bauwens over de blockchain. Een gedecentraliseerde database die de basis vormt achter de controversieĢˆle Bitcoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *